Reviews

Schrijf op Google uw review, zoekfunctie; edelsmid meerssen (www.edelsmid-meerssen.com)

Wij zijn uw dankbaar! Nicole, Björn, Holly, Sun en Evy

Nicole luistert goed naar mijn wensen over het sieraad wat ik wil. Samen met haar ervaring en creativiteit komen we tot een mooi plan wat goed bij me past. Ik ben meerdere keren bij Nicole geweest en ben heel tevreden over de sieraden die ze heeft gemaakt.

Kelly Colberts

11-8-2023

Zeer fijne en mooie edelsmid! Nicole luistert goed, kan de smaak/voorkeur goed inschatten en heeft hele mooie ideeën! Heel persoonlijk en kwalitatief goed!

Jeroen Vw

11-8-2023

Wij zijn erg tevreden over de service en kwaliteit van deze edelsmid. We hebben diverse stenen gebracht waar een hanger aan moest gemaakt worden dat was geen doorsnee klus , er werd goed mee gedacht door allebei de edelsmeden. Ze kwamen met mooie oplossingen en deze zijn kundig gemaakt. Vriendelijke mensen , die de tijd nemen om samen te kijken wat er mogelijk is.Afspraken worden na gekomen! In deze tijd zeker het vermelden waard, vind ik.

edith blink

5-9-2023

Service en kwaliteit super.
Mijn wit gouden ring gebracht.
Was doorgezaagd voor een operatie.
Deze heeft Nicole 3 maten groter gemaakt. Mooi gedaan en niet duur. 

Marcel Keerssenmeeckers

23-10-2023


Nicole heeft de ketting van mijn moeder prachtig verwerkt in een ring en armband. Goed advies, goed luisteren, vakwerk van deze vakvrouw. TOP!

Linda Kromjong

28-10-2023


Vanaf de eerste ontmoeting met Nicole, had ik een goed gevoel. Een vakvrouw en zeer klantvriendelijk. Het is een kunst om iets nieuws, moois en persoonlijks te maken van oude juwelen en liggend goud. En daar is Nicole juist goed in. Nicole kijkt en luistert naar de persoon. Ik draag mijn nieuwe juwelen met trots en koester op die manier veel herinneringen. Dank je wel Nicole voor je positieve bijdrage.

inge laeven

12-11-2023

Na bijna 10 jaar en een gestolen trouwring hebben zij onze "bijzondere ringen" gemaakt.
Topservice! Ongelooflijk aardige eigenaar en supersnelle productie. Wij kunnen het alleen maar aanbevelen. 

Gabor Keresztenyi

8-1-2024

Wat een fijne, betrouwbare, vriendelijke en warme ondernemer!
Mijn dochter en ik waren er om een sieraad voor haar huwelijk uit te zoeken. Nicole kwam meteen met iets wat we allebei mooi vonden. Maar waar zij ook de moeite nam om helemaal af te pellen wat past door te kijken naar de trouwjurk, de gelegenheid én de persoon. Enkele sieraden van mijn ouders en grootouders worden omgezet naar twee gelijksoortige nieuwe ringen. Heel erg fijn dat Nicole geduldig op zoek gaat naar wat aansluit bij het idee, wat we mooi vinden en onze verwachtingen. En voor ons een heel mooi idee om hiermee onze ouders, grootouders en overgrootouders dichtbij te hebben. Nicole, dank voor je geduld, je welkom en je vakmanschap. 

Ingrid Urlings

23-1-2024

Wegens ziekte in de familie waren wij genoodzaakt onze trouw flink te vervroegen - maar Nicole en team hebben onze prachtige trouwringen met spoed voor ons kunnen leveren. Heel fijn en kundig advies, goede communicatie en een prachtige zaak. Zeker een aanrader!

Sella Blom

1-5-2024